mediteerima looduses, mis aitavad leevendada stressi vähi võitlus

Mediteerima looduses, mis aitavad leevendada stressi vähi võitlus

8 kommentaarid Posted

Üks minu lemmik viise lõõgastuda on lihtsalt astud ja nautida on looduses 10-20 minutit.

Naudin lihtsalt jalutama, jalutades, lõhn ja heli minu ümber. Olles looduses on suurepärane võimalus lasta minna stressi ja keskenduda oma ümbrust.

Kui sa ei ole kindel, kuidas alustada, proovige seda – iga päev on kavas kulutada vähemalt 15 minutit õues looduses. Kui elate linnapiirkonnas, leida oma lemmik park, naabrivalve või haljasalasid ja nautida unikaalsus on väljas.

Järgmine, olla teadlik kogu spektri meeli

Nagu te kulutama aega looduses, leida mugav koht ja mediteerida istub oma silmad kinni. Keskendu oma hingamist vähemalt 5 minutit.

Võite proovida kõndimine meditatsiooni, keskendudes võtmine looduse ilu, lastes minna mured ja kahtlused.

Märka vähe asju, nagu kuidas puu annab varju ja kaitset, erineva kuju ja värvid lilli, lõhnu on väljas, on õrn tuul nahale ja pilved taevas. Andke oma keha õrnalt venitada kui te võtate kõik meelelise kogemuse.

Edasi keskenduda oma tähelepanu viis asja, mida sa oled tänulik iga päev. Mõtle iga üks on eriline kingitus.

Minu lemmik koht kõndida on lähedal rühm männipuud, et ma armastan. Ma võtan ka lõhn mänd, otsida, et näha ilus oksad. Ma tunnen tugevust puud ja ilu kuidas nad on loodud. Mõtlen inimesed, keda ma armastan, positiivseid aspekte minu päev, ja maha jätta mure või kaks.

Kuidas puhata looduses? Proovi seda harjutust iga päev nädalas ja kirjuta mulle oma kommentaare.

Järgi mind vidistama kell @ SherylNess1. Liituge arutelu #livingwithcancer.

koos

Sheryl M. Ness, R. N.

Järgi on Twitter; @ SherylNess1

Kas te palun tuua mõningaid uurimusi kasu midagi nagu mõtiskledes, kui inimene on vähk? Ma ei sarkastiline või snarky, ma tahaks väga lugeda.

Vähieelsete ma alati kasutada looduses nii põgeneda päeva stresside. Meie aias on registreeritud looduslik pühapaik ja minu isiklik taganema. On ilu looduses kõikjal, kui me lihtsalt aeglustada ja lase tõmmata meid. Vaikne, välja arvatud jutuvadin loomade ja heli voolava vee on selline uuendamine hinge. Asukoht Midwest, on raske talvel, sest ma ei saa nautida külma. Selle aja jooksul käin üsna toas ja vaatama läbi ilu alates soojust majas.

Hi Sheryl IVB staadiumi kõrivähk ellujäänu siin ja teil on niiiiiiii otse stress … suur tegur ning jah põhirõhk minu suur väike raamat. http://www.amazon.com/What-Expect-When-Expecting-Cancer/dp/1492290262/ref=sr_1_fkmr1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1378336887&sr=1-2-fkmr1&keywords= Mis + on + eeldada + kui + sa + on + loodavad + vähi + print + väljaanne

Minu ema, kes on 82 ja on kopsuvähk suitsetamise ja KOK on antud 6 kuud või nii elada. Ta naudib oma veranda riigis ja vaadates tema lilled ja linnud ja lihtsalt loodust tervikuna. Me oleme kulutanud palju tunde tema veranda ja see annab meile rahu. Selline hea ettepanek.

Hea postitus. Olen võidelnud 4. etapp (sülje kopsude mets) 7 aastat. Ma kasutada neid meetodeid nii palju kui võimalik, ja Virginia kommentaarid täielikult ründas kodus. Laupäeva õhtul on filmi öösel (mul on 6 a vana tütar) meie maja. Minu tütre nimi on Charlotte ja vaatasime & quot; Charlotte koob võrku & quot; koos. Me mõlemad armastasid seda laulu liiga … imelik juhus ah? Ma seda vaadelda kui hea märk minu tulemas skaneerimise tulemusi 🙂

Ma tõesti usun, et minu veedavad aega looduses järve lähedal, kõnnib metsas, vaadates linnud ja nautida looduse vaikust ja vaikne on olnud ülimalt minu paranemise protsessi. Värvid ja vaatamisväärsusi erksamaks mulle, sest vähki. Ma tean, et Jumal on lähedal ja olen väga tänulik. See on palju parem kui telekat.

Hea postitus! Ma ei ole kindel, kas see on ka keemia ravimeid ma praegu (FEC) või kogemuse vähki, kuid olen saanud palju lihtsamalt tõi pisarad (mõlemad õnnelikud ja kurb). Ja viimasel ajal, iga kord kui ma olen looduses ma sügavalt liigutatud. Ma arvan, et elu – mitte ainult minu või meie – kogu elu. Kõrge muru, linde, mida ma näha. Isegi kivid näivad olevat mingi elu. Ma arvan, et umbes ime, kuidas see kõik siin ja kui õnnelikud me tahame olla osa sellest. (Mõtle Charlotte laulu Charlotte koob võrku “Kuidas väga eriline on meil hetkeks olla osa elu igavene plaan …”). Siis ma tavaliselt kiskuma ja räägi Jumalaga. Need on mu parim meditatsioonid. Püüan teha neid sagedamini!

Väga hea nõu, kuidas loodust nautida ….. LOODUS ON kõige ilusam ja nautides et ilu on igal neist ÕIGUS … andekas JUMAL …. nii naudin seda …

Mida sa näed?; Mida sa lõhn?; Kuidas sa end tunned?; Mida sa kuuled?