Kuidas käsitleda Heart Avariid

Äkksurma (SCD) on äkiline, ootamatu surm põhjustatud kaotus südame funktsiooni (südameseiskumisest). Ta on juhtiv surmapõhjus USA, umbes 295,000 täiskasvanutele igal aastal sureb. SCD vastutab pool kõigist südamehaiguste surma.

Olen avastanud, et enamiku ajast, mu elu kroonilise haigusega võib b; palju nagu kõik teisedki. Ma olen 41 aastat vana. Olen isa, abikaasa, UNCL; vennapoeg ja poeg. Ma olen endine politseinik. Ja kas bemusement või bewildermen; mu sõbrad ja perekond, ma olen endine professionaalne maadleja-the raucou; võlts, TV liiki. Ma olen kirjanik ja sümboolne mees liige minu büroo naiste; edendamine komitee; Ma olen palju asju palju inimesi. Enamik kõik, mees arenenud kuulevad; haigus,…

Südameseiskumisest saab tühistada, kui ravida paaril esimesel minutit. Süda Association edendab neid nelja sammu, mida nimetatakse “keti ellujäämise:

Need neli etappi võib suurendada ellujäämise koguni 90%, kui alustati esimeste minutite jooksul pärast järsku südame seiskumise. Survival väheneb umbes 10% igas minutis kauem.